Har du fått ett brev om en skuld?

Om du behöver hjälp, kontakta oss.

Logga in till Plan & Pay

Om du har fått ett inkassobrev från oss hittar du här mer information om vad du bör göra om du har en skuld som du inte kan betala, om du vill betala av eller om du vill ha mer information om skulder och inkassoprocessen rent generellt. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor.

Om du inte kan betala – kontakta oss

Att inte kunna betala en skuld är en vanlig situation och du är inte ensam. Om du inte har möjlighet att betala tillbaka hela din skuld på en gång, kontakta din handläggare. Kontaktuppgifter finns på inkassobrevet du fått av oss. Du kan även ringa till vår växel eller använda formuläret längst ner på sidan.

Två viktiga råd

1. Om du inte kan betala allt på en gång, ta reda på hur mycket du faktiskt kan avvara per månad. Gör en budget!

2. Kontakta oss och fråga om du kan få sätta upp en avbetalningsplan. Berätta hur din situation ser ut och hur mycket du kan avbetala på skulden per månad. Det finns nästan alltid en möjlighet att hitta lösningar som fungerar för båda parter. Plan & Pay – vårt onlineverktyg för avbetalning Du kan också välja att logga in på vår onlinetjänst Plan & Pay där det finns verktyg som hjälper dig att göra upp en månadsbudget samt lägga upp en plan för hur du ska återbetala din skuld.

Plan & Pay – vårt onlineverktyg för avbetalning

Du kan också välja att logga in på vår onlinetjänst Plan & Pay där det finns verktyg som hjälper dig att göra upp en månadsbudget samt lägga upp en plan för hur du ska återbetala din skuld.